Longboarden, de rage van 2017.

https://www.kitesurge.com/nl/shop/all-terrain-boarding/

Hou jij van een actief buitenleven en om lekker sportief bezig te zijn? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met longboarden. Maar heb je hier nog niet van gehoord? Geen probleem. Bij Landzeiler leggen we je graag even uit wat longboarden precies is en waar jij de beste kunt krijgen!

Wat is longboarden precies?

Eigenlijk lijkt het longboarden heel erg op het oldschool skateboarden. Echter is er natuurlijk wel een aspect waarin een longboard zich onderscheid van het normale skateboard. Zo valt gelijk op dat een longboard vele malen groter is dan een skateboard. Eigenlijk moeten we langer zeggen, vandaar ook de naam! Een longboard is lang en daarom heb je meer ruimte om op te staan.

Door de stad cruisen met een longboard

Een longboard is daarmee voornamelijk gemaakt om lekker mee te cruisen.Woon je bijvoorbeeld in de stad, dan is een longboard een geweldige manier om met warm weer en in de zomer naar je werk te gaan. Lekker de frisse wind in je haar en het ultieme gevoel van vrijheid, wat wil je nog meer?

Longboard kopen van hoge kwaliteit

Spreekt dit jou allemaal aan en ben je een liefhebber van boarden, of je nu op een skateboard, een snowboard of misschien zelf wel een hooverboard (haha!) staat, dan is een longboard kopen voor jou zeker een goede investering.

Hopelijk ben je nu iets meer te weten gekomen over het longboarden ga jij binnenkort ook cruisend het leven door! Veel plezier met je nieuw board!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =