DJI Mavic Pro: De ultieme persoonlijke cameraman

mavic

Op zoek naar een cameraman die jouw hoogstpersoonlijk op de voet volgt waar je ook gaat of staat? Die is nu beschikbaar! En hij komt in de vorm van een drone, namelijk de nieuwe en zeer indrukwekkende DJI Mavic Pro.

Drones zijn hot. In korte tijd zijn ze voor het grote publiek toegankelijk geworden en kan vrijwel iedereen die bereid is het ervoor te betalen de mooiste beelden schieten vanuit de lucht.

Schiet de beste shots

Dit komt omdat veel drones worden voorzien van een hoogwaardige camera waarmee je erg vette shots kunt maken vanuit hoeken die anders onmogelijk waren gebleken.

Dit kan ook met de allernieuwste drone van het Chinese merk DJI. Dit merk staat bekend als de Ferrari onder de drones en die naam maken ze wederom helemaal waar.

Met de DJI Mavic Pro kun je namelijk beelden schieten in een hoogwaardige beeldkwaliteit van wel 4k! Hiermee kun je dus echt ongelooflijk scherpe shots maken. Helemaal geweldig natuurlijk voor de fanatieke boarder die graag de beste kwaliteit wilt.

De Mavic volgt jou waar je gaat

En het mooie is dat deze kleine drone over een functie beschikt waarmee deze jou op de voet volgt! Helemaal vanzelf. Dat is natuurlijk niet verkeerd. Zo kun je zelf dus volledig gefocust blijven op je eigen bezigheden terwijl de Mavic geweldige shots maakt van jouw stunts!

Ben je op zoek naar een persoonlijke cameraman? De Mavic is jou partner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + een =